skip to Main Content

Kako da pronađem svrhu – od ambicije ka svrsi

Ovaj moćni transformacioni dokumentarac će vam potpuno promeniti pogled na svet kakav trenutno poznajete. Uživajte u ovom fantastičnom dokumentarcu koji će možda biti najbolje investirana dva sata vašeg života.

Ukoliko ste pogledali ovaj dokumentarac, šta vam se najviše svidelo i u čemu vam je najviše pomogao? Podelite sa nama u komentaru ispod.

Ukoliko vam se dopao ovaj dokumentarac, obavezno pročitajte Kako podsvesni programi utiču na moj život, kao i Zašto da radim na sebi.

5 1 glas
Oceni sadržaj
Branislav

Branislav

Osnivač i direktor platforme

Svestran, radoznao i otvorenog uma. Strastveni sam obožavalac tehnologija, serverske (virtuelne) infrastrukture, WordPress-a, sigurnosti sistema, digitalnog marketinga, psihologije i prirode. Preispitujem sve i otvoren sam gotovo za sve što može da mi pomogne da rastem. Radim ono što je ispravno, a ne ono što bi "trebalo" i što radi masa. Veoma me zanima priroda stvarnosti, moć i psihologija ljudskog uma. Svaki dan pitam sebe kako nešto može da se unapredi, kako ja mogu biti bolji i kako mogu pomoći drugima. To je jedan od razloga zašto sam odlučio da napravim ovo mesto.

Prijavite se
Obavestite me o
guest
0 Komentar/a
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Ostavite komentar ispod i učestvujte u diskusiji.x
()
x