Najnovije izmene na platformi i šta možeš da očekuješ (mart 2022. godine)

Od juna 2021. godine, kada smo napisali članak Sve o našoj platformi što niste znali: Početak, rezultati i budućnost (sada već ažuriran), mnogo toga je promenjeno i unapređeno, a ovde ćemo vam ukratko navesti najnovije promene i kako će to uticati na sve nas.

Infrastruktura

Dok čitate ovaj članak, pristupate potpuno novom sajtu koji je baziran na potpuno novim tehnologijama i ova velika promena se desila u martu 2022. godine. Odlučili smo da zbog toga sajt bude nedostupan neko vreme.

Glavni razlog za izmenu infrastrukture sajta je konstantno odlaganje direktorijuma stručnjaka i događaja, uzrokovano problematičnom i nestabilnom verzijom prethodnih funkcionalnosti koje nisu mogle da podrže direktorijum na odgovarajući način.

Direktorijum stručnjaka i događaja

Sa novom infrastrukturom, otvorili smo vrata bržem razvoju glavnog dela ove platforme – direktorijuma, koji je ujedno zamišljen i kao jezgro našeg biznisa. Ovo za vas znači da će ovaj deo platforme biti realizovan brže, ali i da će ponuditi više, kako korisnicima, tako i našim klijentima, stručnjacima i organizacijama sa kojima sarađujemo.

S obzirom na izmene, još uvek nemamo datum kada će direktorijum biti aktivan, ali ono što možemo da vam kažemo je da je primarni fokus u narednih nekoliko meseci upravo na njemu.

U međuvremenu, ukoliko želite da pronađete određenog stručnjaka (kouča, terapeuta, mentora) sa kojim želite da radite na svojim problemima ili izazovima ili prijavite se na događaj (radionicu, trening, vebinar), to možete učiniti posetom naše stranice na instagramu. Takođe, tamo su 0-24h dostupni i izdvojeni odeljci ,,Stručnjaci” i ,,Događaji”.

Oblasti i metode

Oblasti i metode su sada dve potpuno odvojene celine. Sadržaj se konstantno menja i dopunjava.

Blog

Osim ,,kozmetičkih”, na blogu nema većih izmena. Svakog ponedeljka se objavljuje novi članak i ovo je dinamika koje ćemo se držati do daljeg.

Inspirativne priče

Rubrika Inspirativne priče je u 2021. godini, nažalost, zapostavljena. Odlučili smo da ovo promenimo i da svake srede objavljujemo jednu novu inspirativnu priču. S obzirom na to da će priča biti sve više, mogućnost pretrage po ključnim rečima bi bila korisna, te ćemo je uskoro i dodati, možda već i sada dok čitate ovaj tekst.

Podrška projektu

Ako ste posetilac i neko kome znači ono što radimo, ovo su najbolji načini da nas podržite:

  • deljenjem sadržaja (sa sajta i stranice na instagramu);
  • donacijom (kliknite ovde). Ovaj novac koristimo isključivo za unapređivanje i razvoj projekta, a to vama omogućava da imate još bolje korisničko iskustvo i više kvalitetnog sadržaja.

Ako ste kouč, terapeut ili mentor, najbolji način da podržite naš rad je da sarađujete sa nama, odnosno da se oglašavate kod nas kako biste brže i lakše dolazili do svoje ciljne grupe i tako povećali zaradu.

Besplatna registracija – korisnički panel

Ovo podrazumeva da imate svoj nalog i pristup jedinstvenom korisničkom panelu u kom dobijate i pristup dodatnim opcijama i funkcijama platforme.

Za posetioce/korisnike

Ovaj deo platforme je u sprezi sa pomenutim direktorijumom, pa ćemo na ovo sačekati još neko vreme. Skoro 1500 ljudi se prijavilo da ih obavestimo kada ovo bude spremno, a ukoliko do sada niste, možete to uraditi popunjavanjem forme ispod.

[wpforms id=”18750″]

Za stručnjake (koučeve, terapeute, mentore)

Važi isto kao i u prethodnom pasusu. Ako se još uvek niste prijavili za članstva na sajtu, možete to uraditi sada (early bird, rane prijave su u toku).

[wpforms id=”25514″]

Kontakt

Ukoliko ste primetili grešku na sajtu ili imate ideju šta može da se promeni/unapredi, pišite nam!

Radite ono što vas plaši i uđite u nepoznato (kao što smo i mi mnogim izmenama) jer jedino tako je napredak moguć. Radite na sebi, jer najbolja investicija je ona u sebe.

Napomena:
Iako je otvoren za javnost, sajt još uvek nije u potpunosti restruktuiran i redizajniran, te je moguće da ćete na nekim stranicama primetiti određene greške. Ovo će biti ispravljeno do kraja aprila 2022. godine.

Ovaj članak je informativnog karaktera i ne zamenjuje rad na sebi niti rad sa stručnjakom! Pronađi stručnjaka na našem sajtu i kontaktiraj ga.

Na ovom sajtu imaš sve za rad na sebi na jednom mestu

Pronađi stručnjake, biznise, edukacije, knjige ili drugi transformativni sadržaj.

0 0 glasovi
Oceni sadržaj

Comments

Prijavite se
Obavestite me o
0 Komentar/a
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Ostavite komentar ispod i učestvujte u diskusiji.x