Opis knjige:

Ova radna bilježnica sadrži De Mellovu mudrost u pedeset i dvije lekcije te nadahnjujuće citate drugih utjecajnih pisaca, filozofa i duhovnjaka popraćene dnevnikom koji čitatelja treba potaknuti na promišljanje. Čitatelji koje razdire sumnja, razočaranje i nesigurnost saznat će da odgovor na sve životne nedaće ne samo što postoji nadomak ruke, već se nalazi u srcu svakog ljudskog bića. Mir, ljubav i sreća naša su prirodna stanja, a Godina s Anthonyjem De Mellom nudi stazu kojom će kročiti oni što traže put kući.

„Knjiga Godina s Anthonyjem De Mellom vodi vas na putovanje duhovnog buđenja pomoću 52 jednostavne, a ipak duboko produhovljene priče iza kojih slijede upute za samopromatranje. Priče vam otvaraju srce; razmišljanja reprogramiraju vaš um. Pročitajte je pažljivo, izvedite sve navedene vježbe i otkrit ćete u sebi prirodno stanje spokoja, ljubavi i sreće.“

— Nayaswami Kamala, izdavačica časopisa Spiritual Life Magazine

Autor:

Anthony De Mello

Dodatne informacije:

Narudžbe su omogućene za međunarodnu dostavu i unutar Hrvatske.

Autor:

Anthony De Mello

Godina izdanja:

2022

Broj strana:

352

Format:

14 x 21 cm

Prevod:

Nina Bućan

Pismo:

Latinica

Povez:

Mek

ISBN:

978-953-8442-03-2

Tekst:

Anthony De Mello bio je isusovački svećenik rođen u Bombayu u Indiji 1931. g. Smatra se jednim od najistaknutijih duhovnih učitelja dvadesetog stoljeća, nadaleko je cijenjen zbog svoga revolucionarnog rada koji ujedinjuje zapadnu i istočnu duhovnost. De Mello je osnivač Instituta Sadhana u Indiji i autor najprodavanijih remek-djela duhovnosti, Awareness (Buđenje svijesti) i The Way to Love (Poziv na ljubav). Njegov veliki opus i dalje ima utjecaj nakon njegove prerane smrti 1987. g.
Neki od najpriznatijih duhovnih učitelja našeg doba potvrdili su oslobađajući i oplemenjujući utjecaj De Mellove praktične duhovnosti, uključujući Rhondu Byrne, Eckharta Tollea, Neila Straussa, Adyashantija, Thomasa Moorea i Paula Coelha.
Za više informacija o De Mellu i njegovu radu posjetite stranicu demellospirituality.com.

  • Još uvek nema komentara.
  • Podeli svoje iskustvo sa drugima

    Možda će ti i ovo biti zanimljivo...