Kontakt

Izaberite način da stupite u kontakt sa nama u zavisnosti od potrebe

Potrebna vam je stručna pomoć?

Želite savet ili rad sa koučem, psihologom, terapeutom, mentorom, trenerom ili sl? Ili možda želite da pronađete edukativni, holistički ili wellness centar?

Pronađite one koje vam odgovaraju i pišite im direktno.

Obaveštenje:
U pripremi je direktorijum na sajtu u kom će sve to omogućiti. Dok ovaj deo projekta ne bude završen, posetite našu stranicu na instagramu i tamo pronađite sadržaj koji vam je potreban.

Portal radnasebi.com ne pruža stručnu pomoć u vidu koučinga, terapija, mentorstva i sl, već promoviše stručnjake i organizacije koje to rade.

Želite da se oglašavate? (novi klijenti)

Pomažemo koučevima, psiholozima, terapeutima, trenerima, mentorima, izdavačima knjiga, edukativnim, holističkim i wellness centrima da povećaju vidljivost, istaknu se, brže dođu do novih klijenata, rade pametnije i ostvare veći profit radeći ono što vole.

Vrste oglašavanja:

Vi ste naš trenutni ili nekadašnji klijent?

Ako trenutno imate aktivnu uslugu ili smo sarađivali ranije, pišite nam. 

Ako ste klijent koji IMA svoj nalog na našem sajtu

U slučaju da ste zaboravili lozinku, resetujte je. Nakon što se prijavite na svoj nalog, izaberite odeljak Podrška > Kontakt.

Ako ste klijent koji NEMA svoj nalog na našem sajtu

Imate ideju, sugestiju ili kritiku? Videli ste problem na sajtu?

Ako ste videli grešku na sajtu, mislite da nešto može biti bolje ili drugačije, vidite nešto što mi ne vidimo ili imate neku ideju koja će nam pomoći da (zajedno) rastemo, pišite nam!