Šta radim:

Pomažem ti da koračaš kroz proces tvoje lične promene i tvog uspeha, da otkriješ moćne procese i tehnike koje će promeniti tvoj način razmišljanja I komunikacije, kao i da postižeš velike rezulate.

Tip stručnjaka:

Učitelj meditacije, Mindfulness trener, NLP Trener, Kouč

O meni:

Moja priča počinje onog trenutka kada sam shvatio da tonem, da se gušim, kada sve nije išlo dobro, da se sve više plašim...

I počeo sam sebi da postavljam pitanja: Šta ja ovo radim? Kuda idem? Ima li ovo smisla? Ima li kraja? Ko je kriv, jer ja „naravno“ nisam? Gde sam to ja? Ko sam ja?

I ta pitanja su me inspirisala. Hteo sam da promenim perspektivu i svoj način razmišljanja - svoj pogled na svet, da postanem fokusiraniji, korisniji, motivisaniji, svrsishodniji, ispunjeniji, srećniji... I zato sam se posvetio učenju kako to da uradim.

Kada sam uspeo u svojoj nameri, hteo sam to da podelim sa svetom. Da podelim način kako dostići nešto što možda niste ni mislili da je moguće, kako postati neko ko pomaže drugima, kako inspirisati druge i kako oni mogu da poboljšaju svoje živote i živote drugih.

Potrebno je da veruješ u svoj glas. Da veruješ da imaš nešto da pružiš svetu i drugima što ima vrednost za njih. Kad sam počeo da delim svoje priče, svoje znanje, svoje ideje, kreativnost, ceo svet se promenio - jer ako promeniš sebe promeniće se i svet oko tebe.

Ja sada verujem u sebe, verujem u druge ljude, verujem u budućnost. Verujem da i ti imaš taj glas u sebi - koji može da pomogne i tebi i drugima.

Moja svrha je da ti pomognem da pronađeš taj glas u sebi, moja svrha je da taj glas izađe pred drugim ljudima, moja svrha je da taj glas postane autentičan i realan za tebe i da ti pokažem kako taj glas može da ti koristi da izgradiš nešto više za sebe.

Profesionalno obrazovanje:

Internacionalni NLP i Kouč Trener, HNL psiholog

Način rada:

Online

Vrste usluga koje pružam:

Individualni rad (1na1), Koučing, Grupni rad, Radionice

Moj pristup i kako izgleda rad sa mnom:

Posvećenost svakom pojedincu u grupi je moja polazna tačka u radu. Ovde ćeš, kroz NLP metodogiju, kroz demonstracije, interaktivne vežbe i studije slučaja, otkriti moćne procese, vežbe i tehnike koje će promeniti tvoj način razmišljanja, pogled na sebe, ljude oko sebe i svet oko tebe.

Na NLP edukacijama primenjujem i meditativne tehnike, vođenjene fantazije, terapiju pisanjem i transakcionu analizu, sve u svrhu većeg benefita i koristi za tebe.

Pored toga što ćeš naučiti veštine koje su ti potrebne da budeš viđen/a, da te čuju, da budeš prepoznatljiv/a, autentičan/a i pobudiš onaj osećaj zadovoljstva kod sebe i drugih, pridružićeš se i zajednici profesionalaca koji su mentori, koučevi, koji inspirišu jedni druge.

Edukacije se održavaju uživo preko Zoom-a.

NLP Practitioner - 30.03.2024 (narednih 8 meseci)
NLP Master - 11.05.2024 (narednih 7 meseci)
Coach - 15.05.2024 (narednih 6 meseci)
"Avantura uma" - 02.02.2024 (3 dana, jednom nedeljno)

Upis je u toku i zato se vidimo u zakazanom terminu.

Treninge vodi internacionalni NLP i Kouč Trener, Učitelj Meditacije i Mindfulness-a, HNL psiholog
Dejan Marković

Tip ljudi sa kojima najviše volim da radim:

Volim da radim sa osobama koje:
- žele da naprave promenu u svom životu, da razumeju sebe i druge, da pronađu svoj mir i svoj put ka ispunjenijem životu
- žele da ovladaju potrebnim alatima i znanjem koje će im pomoći da transformišu svoj život, živote svojih prijatelja, porodice, saradnika, klijenata
- žele da dozvole sebi da nauče kako da pomognu sebi i drugima da postižu velike rezultate, da dođu do svoje svrhe, personalne slobode i ispinjenosti i da postanu uspešni u tome što rade

Uzrasti sa kojima radim:

Odrasli

Jezici koje govorim:

Srpski / ex-yu

Moj omiljeni citat/moto:

Čak i mala promena može da napravi čudo, čak i mala rečenica može da inspiriše nekog, čak i mali korak može promeniti tvoju realnost.

Video:
Zaprati me na društvenim mrežama:
  • Još uvek nema komentara.
  • Podeli svoje iskustvo sa drugima

    Možda će ti i ovo biti zanimljivo...