Šta radim:

Pomažem ljudima da izađu iz programske realnosti i kaveza matriksa i žive svoj potpun, originalni život, u miru i zadovoljstvu.

Tip stručnjaka:

EFT praktičar, PEAT procesor

O meni:

Moja priča je počela ,,naopačke" - prvo sam kao doktor bioloških nauka u oblasti kvantne biologije i suptilnih energija naučno dokazala, da smo energetska, elektromagnetska bića, koja funkcionišu na osnovu specifičnih vibracija. Onda sam morala istražiti dalje, svesna da smo energetske emanacije, čije se fizičko postojanje, kao i emocije, asocijativna ponašanja i misli, sastoje od frekventnih oscilacija i vibracija naših polja. Istražiti i dublje, ispod tela, ispod organa i tkiva, ispod ćelija, ispod svesti.
Istraživanja i rad u oblasti energetske psihologije su logičan nastavak mojih istraživanja i rada u oblasti energetske biologije, jer je svaka osoba celina i jedinstvo materijalnog i nematerijalnog.
Zbog toga sam krenula da učim dalje i dublje. Neki od nas su prosto rođeni znatiželjni.

Način rada:

Uživo, Online

Vrste usluga koje pružam:

Individualni rad (1na1), Grupni rad, Radionice, Mentorstvo, Rad sa parovima, Savetovanje

Moj pristup i kako izgleda rad sa mnom:

Metodi spiritualne tehnologije i energetske psihologije (STEP) su diskretni metodi, tako da nije neophodno da klijent detaljno iznosi problem, ukoliko to ne želi. Ovi metodi rade olobađajući naboje potisnutih (neprocesuiranih) sadržaja (misli, emocija, uverenja), koji su samo mentalni i/ili energetski konstrukti, i kao takvima im prilazimo.
Seansa traje sat vremena (do sat i po, po potrebi). Tokom nje koristimo sve dostupne metode spiritualne tehnlogije i energetske psihologije, počev od PEAT metoda pa nadalje do naprednog nivoa EFT i TFT, u skladu sa problemom koji rešavamo i emotivno-psihičkom stanju klijenta. Seansa završava rešavanjem problema ili njegovog konstitutivnog segmenta.
Ovi metodi su karakteristični po snažnim osećajima oslobađanja, koje klijent oseti na emocionalnom i fizičkom nivou, u momentu integracija polariteta.

Tip ljudi sa kojima najviše volim da radim:

Volim da radim sa ljudima, koji su svesni da nije normalno osećati se loše. Da, dešava se, ali nije prirodno stanje čoveka. Posebno me inspirišu ljudi, koji se ne plaše zagaziti u srce svog bola, straha, nesigurnosti i demontirati ih iznutra. Jer to je ono što radimo - demontiramo uverenja, koja nas drže u identifikaciji sa problemom, skidamo naboje sa potisnutih emocija, razgrađujemo misli, koje nam ne dozvoljavaju da izađemo iz igara, koje sa nama igra materijalni svet.
Volim da radim sa traumatskim sadržajima, budući da ovaj spektar metoda uključuje i neke koje su specijalizovane za takve sadržaje. Ovo umeju biti teške seanse, ali reezultati koje klijent postiže su neprocenljivi!

Uzrasti sa kojima radim:

Tinejdžeri, Odrasli, Stariji

Jezici koje govorim:

Srpski / ex-yu, Engleski

Moj omiljeni citat/moto:

Sve što želite je sa druge strane straha.

Video:
Zaprati me na društvenim mrežama:
  • Još uvek nema komentara.
  • Podeli svoje iskustvo sa drugima

    Možda će ti i ovo biti zanimljivo...