Opšta pravila i uslovi korišćenja sajta

Dobro došli 

Hvala što ste posetili www.radnasebi.com (u daljem tekstu: platforma). Pristupom i korišćenjem platforme, automatski prihvatate ova pravila i uslove korišćenja. Ukoliko iste ne prihvatate, imate potpunu slobodu da napustite platformu odmah.

Vlasništvo sadržaja

Platforma i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, video, audio materijal i ostali materijal (u daljem tekstu: sadržaj) na ovoj platformi, jesu autorsko pravo i vlasništvo platforme www.radnasebi.com. Korišćenje sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno. Sva autorska prava, prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava su zaštićena.

Upotreba 

Sadržaj platforme može nenamerno imati netačne podatke ili štamparske greške. Ukoliko primetite grešku, molimo da nam odmah pišete ovde kako bismo što pre ispravili grešku. Promene na platformi se mogu napraviti periodično, u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Takođe, platforma se ne obavezuje da će sve informacije u svakom trenutku biti ažurirane i ispravne. Isto tako, platforma ne garantuje rad bez prekida ili grešaka, kao i da će nedostaci biti odmah ispravljani. 

Registracija i prijava (samo za stručnjake i biznise) 

Registracija na platformi je besplatna i omogućava prijavljenom korisniku da pristupi određenim naprednim funkcijama koje nisu dostupne neregistrovanim korisnicima. Prilikom registracije korisnika i klikom na Ovim prihvatam uslove korišćenja i polisu privatnosti, korisnik je saglasan da njegovu e-mail adresu možemo koristiti isključivo u svrhu promovisanja bilo kog sadržaja na platformi. Korisnik u svakom trenutku ima mogućnost da se odjavi sa liste ukoliko to želi.

Ukoliko korisnik platforme unese u svoj nalog podatke koji su netačni, neistiniti ili bilo kakve podatke koji na bilo koji način narušavaju sigurnost ili funkcionisanje drugih korisnika ili same platforme, platforma ima pravo da suspenduje ili trajno obriše nalog bez ikakvog upozorenja, kao i da potpuno zabrani korisniku pristup ukoliko postoji potreba za tim.

Izuzeće od odgovornosti

Platforma ni u kom slučaju ne odgovara za:

  • tačnost, sadržinu, kompletnost, zakonitost, pouzdanost ili dostupnost informacija i sadržaja prikazanih na njoj, osim onih koje se odnose na usluge;
  • brisanje, pogrešno dostavljanje ili neblagovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja, za greške na stranicama ili za kontinuirano funkcionisanje platforme;
  • krađu vaših pristupnih parametara na bilo koji način ili upad trećeg lica na Vaš nalog bez Vašeg odobrenja;
  • bilo kakvu materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu štetu nastalu skidanjem fajlova ili pristupom bilo kakvom sadržaju na Internetu, do koga se došlo pomoću ove platforme. Korišćenjem platforme prihvatate punu odgovornost za bilo kakvu potencijalnu štetu nastalu zbog informacija do kojih ste došli pomoću ove platforme, za štetu nastalu učitavanjem fajlova i dokumenata na vaš računar i za bilo koji drugi vid štete koji je potencijalno nastao zbog bilo kakvih sadržaja do kojih ste došli pomoću ove platforme. Platforma u svakom trenutku zadržava pravo da iz dalje upotrebe stranica blokira ili obriše nalog onog korisnika koji zloupotrebljava ili na bilo koji način neovlašćeno koristi platformu;
  • stanje duha, uma i tela ili smrt korisnika. Pojedini sadržaj naše platforme je snažan i može izazvati burne reakcije, kao što su: nemir, otpor, nelagodnost ili bes. Platforma ni u kom slučaju ne preuzima odgovornost za akcije drugih ljudi. Akcije drugih ljudi su isključivo njihova odgovornost;
  • eventualne pravne sporove. Svi eventualni sporovi nastali iz odnosa naših klijenata i korisnika rešavaju se isključivo između klijenata i korisnika. Platforma nije odgovorna za štetu bilo koje vrste nastale kao posledica takvih odnosa.

Linkovi sa sajtovima trećih lica

Platforma može sadržati linkove drugih sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije sama platforma. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. Platforma ne kontroliše i nije odgovorna za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. Platforma ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na drugim sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim sajtovima preko linka na našoj platformi, to činite na sopstveni rizik i bez saglasnosti autora.

Deljenje sadržaja 

Prava intelektualne svojine i ostala prava na bilo koji sadržaj koji je dostupan za preuzimanje sa platforme (u daljem tekstu sadržaj), pripadaju platformi, osim ako drugačije nije izričito određeno. Vaša upotreba sadržaja podleže uslovima Zakona o zaštiti autorskih prava Republike Srbije.  Nemojte preuzimati niti koristiti sadržaj ako se ne slažete sa ovim odredbama. Kada preuzimate ili koristite sadržaj naše platforme, to činite na sopstveni rizik. Sadržaj odnosno tekstove sa našeg Bloga je moguće deliti neograničeni broj puta. U slučajevima objavljivanje članaka na drugim sajtovima, neophodno je potpisati autora i navesti izvor sa linkom do naše platforme.

Porudžbina usluga reklamiranja za stručnjake

Platforma može odbiti ili otkazati bilo koju porudžbinu poručiocu usluge ukoliko smatra da se sadržaj poručioca usluge ne uklapa u misiju, viziju i vrednosti platforme. Ukoliko je poručilac usluge izvršio uplatu za neku od usluga platforme, a platforma nije počela sa reklamiranjem sadržaja, platforma će izvršiti povraćaj novca poručiocu usluge u celosti. U slučaju da je platforma počela reklamiranje, a u međuvremenu poručilac usluge izazove konflikt, započne verbalni napad na bilo kog člana tima, ili sadržaj za reklamiranje se odjednom ne uklapa sa misijom, vizijom i vrednostima platforme, platforma ima pravo da zadrži novac u celosti, otkaže uslugu, i privremeno ili trajno suspenduje nalog korisniku usluga ukoliko postoji potreba za tim.

Izmena uslova korišćenja

Platforma može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Pristanak na pravila i uslove korišćenja 

Samim korišćenjem platforme pristajete na ove uslove i nikakav poseban pristanak od strane korisnika nije potreban da bi ga ovi uslovi obavezivali. Poznavanje ovih Pravila i uslova korišćenja platforme u svakom trenutku predstavlja obavezu korisnika platforme.