skip to Main Content

Pročitaće i kupiće (tekst za opis objave koji prodaje) | naplata po tekstu

30,00 

Da li znate da kreativni tekst sa akcentom na prodaju povećava šanse da neko kupi vaš proizvod/uslugu za čak 60%?

Detalji

Šta vam poručuje jedan milioner?

Kada su jednog poznatog milionera u jednom TV programu pitali kako je stekao bogatstvo, on je zaćutao i voditeljki ponudio 1000 dolara. Ona je odbila. On je opet ponudio, ona opet odbila. On je rekao “upravo sam Vam odgovorio. Nisam propuštao prilike koje su mi se ukazivale, kao Vi sad”.

Nemojte da propustite vašu priliku za bolju prodaju.

Poslušajte savete onih koji znaju kako se prodaje. Ne propuštajte prilike i uložite u dobar prodajni tekst. Tanka je linija između 30 evra i milionera. Vi je možete preći.

Zašto vam je ova usluga potrebna?

Da li znate da dobro napisan prodajni tekst povećava šanse da neko kupi vaš proizvod/uslugu za čak 60%?

Vaša šansa leži u činjenici da velika većina biznisa nema dobro napisane niti adekvatno optimizovane prodajne tekstove. Većina nije čak ni lektorisana, a slovne i gramatičke greške ostavljaju utisak neprofesionalnosti i štedljivosti na nečemu na čemu ne sme da se štedi.

Prodajni tekst utiče na psihu kupca da se odluči za vaš proizvod/uslugu. Malo ulaganje u dobar prodajni tekst može da donese jako veliki profit. Budite u manjini koja se izdvaja na vrhu!

Šta dobijate?

Dobar prodajni tekst se sastoji od 4-5 pasusa i ovakav tekst vam donosi:

  • kupca koji se lakše odlučuje da kupi vaš proizvod/uslugu
  • veću prodaju
  • daje integritet i ozbiljnost vašem brendu

Dodatna objašnjenja

  • Vi birate koliko ćete tekstova kupiti u zavisnosti od potreba odnosno vizuala koje imate (minimum je 1, a maksimum je broj objava u kupljenom paketu)
  • Broj tekstova koje možete kupiti nije vezan za broj objava (ukoliko dobijate 8 objava u kupljenom paketu, ne morate kupiti 8 tekstova)
  • Vaš tekst i naš prodajni tekst se ne mogu kombinovati u jednoj objavi, ali se mogu kombinovati generalno. Npr. Vaša prva objava ima vaš tekst, druga i treća objava imaju naš prodajni tekst itd.
  • Za najveće rezultate, kupite onoliko tekstova koliko ima vaša objava – ovo znači da sve tekstove u potpunosti prepuštate nama.
Primer: Recimo da u trenutnoj usluzi imate ukupno 10 objava na feed-u. Ukoliko vi sami napišete tekst za 5 objava ali želite da ostalih vaših 5 objava imaju različite prodajne tekstove koje ćemo mi uraditi, cena te investicije bi bila dodatnih 30ex5=150e.

Takođe, ovih 5 tekstova koje mi napišemo možemo koristiti i na svih vaših 10 objava, tako da postoji velika fleksibilnost i dogovor.

Porudžbina Imate kupon?
  • Trenutno nema usluga u korpi. Poručite nešto :)