Opis knjige:

Teško puštamo ono što smo stekli, ali sve dok su nam ruke pune, nemamo mesta ni za šta drugo.

Svi se mi, pre ili kasnije, suočavamo sa nečim neočekivanim, pa se zapitamo: „Kako smo dospeli ovde?” Bilo zbog razočaranja u ljubavi, zdravstvenih, porodičnih ili finansijskih problema, nezadovoljstva na poslu, ili događaja na koje ne možete da utičete, život ne izgleda onako kako ste planirali. Knjiga Kako smo dospeli ovde? sigurno će, bez obzira na uzrast, inspirisati svakoga ko prolazi kroz promene i izazove ili preispituje bilo koji aspekt svog života. Pomoći će vam da pronađete svoj put do nove nade i sreće gde god da se trenutno nalazite. Poznati stručnjak za transformacije Barbara de Anđelis majstorski vas usmerava kroz razumevanje sopstvenih životnih lekcija i uči kako da sve ono kroz šta prolazite uspešno iskoristite.

Otkrićete prosvetljujuća učenja i praktične, inovativne tehnike koje će vam omogućiti da krenete napred, u život ispunjen novim optimizmom, istinskim zadovoljstvom i odvažnim buđenjem. Izvanrednom mešavinom bezvremene mudrosti, praktičnih tehnika i razumnih saveta, Barbara de Anđelis vam pomaže da:

- Prepoznate i razumete tranzicije, prekretnice i pozive na buđenje na svom putu.

- Pretvorite strah u hrabrost, zbunjenost u viziju, a sumnju u sebe u samopouzdanje.

- Pretvorite u prolaz ono što deluje kao slepa ulica.

- Ponovo osetite strast i svrhu života i ljubavi.

- Otkrijete slobodu, ispunjenje i autentičnost u sebi.

Ovo nije samo uzbudljiva, intimna i dirljiva priča već jedinstveni vodič koji će vam pomoći da postignete emotivni i duhovni preporod, i promenite svoj život.

Autor:

Barbara de Anđelis

Autor:

Barbara de Anđelis

Broj strana:

262

Pismo:

Latinica

Povez:

Mek

ISBN:

9788660358198

  • Još uvek nema komentara.
  • Podeli svoje iskustvo sa drugima