skip to Main Content

Zašto?

U svemu što radimo, naš cilj je da izrazimo sebe, napravimo razliku, ostavimo trag i bar malo zatresemo univerzum. Strastveni smo u vezi sa čovekovom prirodom i njegovim razvojem na svim nivoima, ali i inovacijama, marketingom, novim tehnologijama i sa onim što može nama i drugima da pomogne da rastemo. Volimo izazove i promene – oni su naše gorivo. Umorili smo se od prosečnosti. Vreme je za izvanredno.

Kako?

Tako što koristimo savršeni miks najvećih ljudskih vrednosti, modernih tehnologija i sistema. Usmereni smo na inovativna rešenja i ono što može da pomogne drugima na njihovom putu promene i napretka.

Tako što smo usmereni ka izgradnji i unapređivanju svoje online platforme umesto da podržavamo trilionske industrije od kojih ćemo da zavisimo.

Pored brojnih edukacija i sertifikata, među kojima izdvajamo NLP Practitioner i Strateško upravljanje poslovanjem, naše snage su i primenjeno znanje i veštine iz psihologije, informacionih sistema, web-dizajna i internet marketinga.

Šta?

Naš slogan je Sve na jednom mestu za tvoju promenu i napredak, stoga težimo da ovde objedinimo sve što je potrebno čoveku otvorenog uma da se razvija i raste na svim nivoima.

Ako ste posetilac i neko kome je dosta sadašnjeg života, preživljavanja, prosečnih odnosa, prosečnih plata i želite više od svog života, ako ste otvorenog uma, spremni ste da učite, investirate u sebe, menjate se i konstantno napredujete na svim nivoima, mi smo idealna platforma za vas jer ćemo vam pružiti sve potrebne resurse na jednom mestu kako biste živeli srećniji i uspešniji život.

Ako ste kouč, mentor ili terapeut i neko ko želi da na brži i lakši način dođe do svoje ciljne grupe, poveća vidljivost, osnaži brend i ostvari veći profit tako što će promovisati i prodavati svoje događaje, usluge i prozvode ljudima koji teže srećnijem i uspešnijem životu, mi smo idealna platforma za vas! Oglašavajte se kod nas i rastite sa nama.

Ko?

Mali tim sa velikom vizijom. Strastveni, kreativni, radoznali buntovnici otvorenog uma koji konstantno rade na tome da ovaj svet bude bar malo bolje mesto za život, počevši od sebe.

Misija

Da u sinergiji sa stručnjacima i organizacijama sa kojima sarađujemo inspirišemo promene i napredak ljudi na svim nivoima, šireći svest o važnosti rada na sebi i njegovim benefitima.

Vizija

Najveća platforma ličnog razvoja u regionu koja objedinjuje sve za promenu i napredak čoveka na svim nivoima.

Vrednosti

Kvalitet, inovacije, nezavisnost, poverenje, posvećenost i strast.

Ko su naši primeri i od koga učimo?

Svi stručnjaci i organizacije sa kojima sarađujemo.

Iako nisu svi sa nama, oni imaju snažan uticaj: Marcus Aurelius, Seneca, Epictetus, Wayne Dyer, Jim Rohn, Carl Gustav Jung, Sigmund Freud, Friedrich Nietzsche, Arthur Schopenhauer, Eckhart Tolle, Anthony de Mello, Osho, Robin Sharma, Brad Lee, Brian Rose, Tony Robbins, Gary Vaynerchuk, Marshall Goldsmith, Gabor Mate, Sam Qurashi, Simon Sinek, Jaen Sincero, Alan Watts, Steve Jobs, Bob Proctor, Richard Williams (Prince Ea), Jay Shetty, Thomas Bilyeu, Ray Dalio, Louise Hay, Vishen Lakhiani, Russell Brand, Grant Cardone, Brian Tracy i mnogi drugi.

Veliko hvala svima!

Više o projektu

Početak

Ideja se rodila početkom septembra 2018. godine, dok je razvoj počeo samo nedelju dana kasnije. Projekat je od starta samofinansirajući i nije na prodaju.

Slogan

Sve na jednom mestu za tvoju promenu i napredak.

Šta integrišemo na jednom mestu?

Pre svega, kada smo započinjali rad na projektu, tražili smo online mesto na kom je objedinjeno sve na jednom mestu iz ličnog razvoja, koje je pritom kvalitetno, profesionalno i inovativno. Nismo ga pronašli. A onda smo odlučili da stvorimo jedno takvo. Sve ovo sada možemo imati na jednom mestu:

  • događaje (radionice, seminare, vebinare, razne obuke…)
  • online kurseve
  • profile stručnjaka (koučevi, mentori i terapeuti) iz raznih oblasti i metoda
  • blog (pretežno besplatan sadržaj visoke vrednosti)
  • sve informacije o omiljenim oblastima ili metodama
  • audio podcast (intervjue sa stručnjacima sa kojima sarađujemo)
  • audio knjige
  • online knjižaru
  • ITV (Internet TV) i još mnogo toga.

Iako većina ovoga još uvek nije realizovana, svakim danom smo sve bliži našim ciljevima.

Porudžbina
  • Trenutno nema usluga u korpi. Poručite nešto :)