O nama

Saznaj više o nama i kako možemo da ti pomognemo

Ko smo mi i šta radimo?

Mali tim sa velikom vizijom. To je vizija o transformisanom pojedincu. Transformisanom,  svesnijem, srećnijem i uspešnijem društvu koje je vođeno srcem; hrabrošću i ljubavlju, a ne strahom.

 

Primarno se bavimo oglašavanjem i pomažemo stručnjacima i malim biznisima koji na bilo koji način utiču na transformaciju ljudi.

Koje usluge pružamo?

Pružamo usluge oglašavanja i marketing konsultacija stručnjacima i malim biznisima.

O projektu

Početak

Ideja se rodila početkom septembra 2018. godine, dok je razvoj počeo samo nedelju dana kasnije. Projekat je od početka samofinansirajući i nije na prodaju.

 

Zašto?

Želeli smo da kreiramo jedno, centralno mesto koje će ponuditi sve na temu rada na sebi na jednom mestu. Ovo je mesto gde svi ljudi potpuno besplatno mogu da pronađu odgovore, razne resurse, stručnjake, događaje, proizvode itd. Ovo je mesto gde stručnjaci i mali biznisi mogu da oglase ono što rade i prodaju i tako povećaju svoju online vidljivost i prodaju. Sa jedne strane imamo potražnju, a sa druge ponudu (baš kao i na sajtu kupujemprodajem.com)

 

Sajt

Sajt radnasebi.com je naš projekat i regionalni online portal na kom možeš da pronađeš ili oglasiš sve na temu rada na sebi na jednom mestu. 

Opis projekta: Pronađi ili oglasi sve na temu rada na sebi na jednom mestu

Slogan projekta: Sve na jednom mestu za svoju promenu i napredak

 

Instagram stranica

Instagram stranica radnasebi.official je glavni marketing kanal sajta radnasebi.com. Počela je sa radom 11.11.2018.

Zašto je važno da budeš ovde?

Zato što dobijaš jedno kvalitetno mesto na kom možeš da pronađeš ili oglasiš sve na temu rada na sebi na svim nivoima.

 

Bilo da si posetilac koji (želi da) radi na sebi ili stručnjak ili mali biznis koji želi da poveća online vidljivost i prodaju, ovaj sajt će biti tvoj neizostavni saputnik na putu transformacije.

Da li sajt pruža stručnu pomoć?

Sajt radnasebi.com ne pruža stručnu pomoć, već sarađuje sa stručnjacima i malim biznisima koji se ovde oglašavaju, koji zatim pomažu ljudima na putu promene i napretka. Svi zajedno činimo moćnu sinergiju.

Da li je sve na sajtu besplatno?

Sadržaj na sajtu je besplatan, dok usluge stručnjaka i malih biznisa koje oglašavamo nisu besplatne, osim u slučaju ako to negde nije drugačije naznačeno.

Naše snage

Tvoja ekspertiza i priča zaslužuju da se čuju dalje!

Oglasi se kod nas i povećaj vidljivost i profit.