Šta radim:

Intuitivna podrška ženama u vidljivosti na putu ostvarenja njihove svrhe.

Tip stručnjaka:

EFT praktičar, Intuitivni kouč

O meni:

Moje duhovno putovanje počinje na pragu mojih 30ih, pokrenuta dubokim unutrašnjim nezadovoljstvom sa naizgled savršenim životom, spolja gledano, odlazim na svoj prvi čas joge i tu počinje moj pravi susret sa sobom. Meditacija, duboko sagledavanje sebe, mir na duhovnom putu pronalaska mene i mog pravog identiteta, brojni učitelji, alati, izvori znanja na mom putu, moja vječita glad do ličnog usavršavanja u ostvarenja još bliže veze sa sobom, godinama su me kreirali, pratili, proces u kome sam beskrajno uživala i bila bliža sebi, vjeri, bogu. Na kraju, počinje posebno buđenje moje duše, poziv svrhe, da nekom pomognem, koristim naročito ženama koje su oduvijek bile moja inspiracija. Nakon 15 godina odlučujem se dati otkaz i potpuno se posvetiti svojoj svrsi i pomagati ženama ostvariti isto, svoju svrhu, jedinstvene darove svoje duše, prateći intuiciju, svoju najveću unutrašnju mudrosti i živjeti život slobode, svojih snova, sebe i svoje prave prirode.

Način rada:

Online

Vrste usluga koje pružam:

Individualni rad (1na1), Grupni rad, Radionice, Mentorstvo

Moj pristup i kako izgleda rad sa mnom:

Moj rad je zasnovan na principima intuitivnog coachinga, intuicija je moje glavno sredstvo kojim dolazimo do unutrašnje mudrosti i uvida koji su potrebni za ostvarenje punog potencijala klijentkinja, pri tom moje klijentkinje su obično već zakoračile u svoj duhovni razvoj, bliske su vjeri u sebi i žele ostvariti svoju svrhu koja je u skladu sa njihovom pravom prirodom i identitetom do kog žele doći. Na taj način žive svoje snove, svoju misiju, darove svoje duše, svoju pravu prirodu.

Tip ljudi sa kojima najviše volim da radim:

Moj idealni klijent je žena već duboko u duhovnom razvoju, svjesna je svoje veze sa bogom, svoje energije, zna da postoji nešto više od ovoga što trenutno živi. Darovi njene duše je bude i spremna je zakoračiti u svoju svrhu. Ona je neko ko služi višem cillju, podizanju svijesti, ona je coach, mentor, iscjelijeteljka, astrolog.

Uzrasti sa kojima radim:

Odrasli, Stariji

Jezici koje govorim:

Srpski / ex-yu, Engleski

Moj omiljeni citat/moto:

,,Rana je mjesto gdje svjetlost ulaz" - Rumi

Zaprati me na društvenim mrežama:
  • Još uvek nema komentara.
  • Podeli svoje iskustvo sa drugima

    Možda će ti i ovo biti zanimljivo...